keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Henkilöesittely – Jukka Laitinen (sihteeri, jäsenasiat)

Tervehdys,

päätimme esitellä itseämme hieman seuran blogin kautta, jotta meitä olisi helpompi lähestyä ja tulla moikkaamaan vaikkapa seuran tapahtumissa. Paljon on seurassa vuosien saatossa henkilöstöä vaihtunut ja vanhemmat eivät tunne uudempia jäseniä ja vastaavasti toisinpäin. Itse olen ollut seuran toiminnassa mukana nyt vuodesta 2007 eli edustan ”tuoreempaa” verta. Tänä aikana olenkin sitten ehtinyt osallistua lähes kaikkiin seuran tapahtumiin aina nuorison valistustyöstä, kisojen järjestämiseen, trailerin huoltoon, kalaruokakursseihin ja useisiin retkiin. Viimeiset vuodet olen toiminut myös seuran sihteerinä ja jäsenasioiden hoitajana.

Seura-aktiivit tuntevatkin minut (jo) armottomana hauen pyytäjänä. Niitä vaan tulee vaikka ei aina tahtoisi tai vaikka minä en niitä nyt erityisesti yrittäisikään. (No parempi sekin, kuin olla ilman tapahtumia kokonaan.) Uistelun olen aloittanut jo suuren buumin aikoihin 80-luvulla. Silloin se vaan tapahtui pienellä perämoottoriveneellä, muutamalla kädessä pidettävällä vavalla ja muutamalla uistimella. Ei se paljoa siitä ole minulla vieläkään muuttunut. Vene on samaa ikäluokkaa, moottorikin melkein (Big Buster ht ja 4-tahti Yamaha). Vapoja ja uistimia on kertynyt vuosien saatossa vaan lisää. Ja pää on harmaantunut (tai parta). Uistelen pääasiassa vaappuja tai peltejä uittaen. Rakseja olen kokeillut pari hassua kertaa. Liian työlästä minulle tuo kuolleiden kalojen uittaminen, on ainakin vielä ollut. Yleensä seuraretkillä veneessä istuu kanssani Tammisen Janne (seuran jäsen Porista), mutta mielelläni lähden myös muiden kyytiin oppimaan uutta ja näkemään kuinka muut asian tekevät. Seurassa olemisessa kun on juuri tämä hyvä puoli, että voi helposti oppia muiltakin jotain.

Kotoisin olen Savosta, asunut sitten joitain vuosia Lappeenrannassa suuren Saimaan rannalla ja viimeiset reilut kymmenen vuotta täällä Tampereella. Tätä kautta vesistöjäkin on tullut nähtyä kalastuksen merkeissä eri puolilta maata. Vaikkakin vetouistelu onkin lähimpänä sydäntä, harrastan myös muita kalastuksenmuotoja. Lähinnä heittokalastusta, perhokalastusta, juksaamista merellä (jäämeri/atlantti) ja keväisin onkimista osana kalamaratonia.

Taitaa sitä tuossa olla jo esittelyä alkuunsa. Tapaamisiin seuran tapahtumissa!

Terveisin,

-jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti