torstai 5. elokuuta 2010

Päijänteen seuraretkestä

Päijänteen seuraretki lähestyy. Ilmoittautuneiden venekuntien määrä on laskenut alkuperäisestä viidestä jo kolmeen. Mukaan mahtuu siis helposti vielä.

Mikäli olet ilmoittautunut retkelle ja aiot osallistua viikonloppuna 18-19.9.2010 järvilohikalojen avoimeen SM-kilpailuun, käy täyttämässä venekuntakohtainen kilpailun ilmoittautumislomake täällä ja maksa kilpailumaksu. Samasta web-osoitteesta löytyvät myös kaikki muut kilpailutiedot.

Tällä hetkellä retkelle ilmoittautuneista on mahdollista saada yksi kolmen venekunnan joukkue jos kaikki osallistuvat kilpailuun. Seura maksaa joukkueosallistumismaksun (50€) paikan päällä. Venekuntakohtaisen kilpailun osallistumismaksuista jokainen vastaa itse. Näsin Uistajat ilmoitetaan myös kilpailuun, jossa kilpaillaan parhaan vetouisteluseuran tittelistä.

Allekirjoittanut hankkii viikon kalastusluvat kaikille venekunnille. Tässä lupaesite ja lupakartta.

Majoituspaikastamme - Kullasmarinan Santa Maria -huvilasta - löytyy tietoja ja kuvia täältä. Avaimet luovutetaan tulopäivänä kello 17:00 alkaen. Avaimet ja asunto tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä. Majoitushintaan ei sisälly Wc-paperit, kertakäyttöiset laudeliinat, eikä ruoan valmistusta varten tarvittava leivinpaperi.

Venepaikkoja voi kysellä Kahvila-Ravintola Laiturista (numero 040 356 8778). Hinta viikoksi on 50€.

Retkisatamia sopiviksi taukopaikoiksi löytyy alla olevasta kartasta ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti